Wie Wij Zijn

PlusQuam is een in Harderwijk gevestigd vertaalbureau met een uitstekende reputatie ten aanzien van prijs, snelheid, kwaliteit en service. Dankzij het gebruik van ervaren, bekwame en beproefde ‘native speaker’-vertalers en geavanceerde ondersteunende tooling zijn wij in staat onze klanten een uitstekende vertaalservice te leveren. PlusQuam verwelkomt in haar clientèle zowel overheidsinstellingen als kleine, middelgrote of grote ondernemingen, maar ook de particuliere klant is met vertaalwerk meer dan welkom. PlusQuam kan bogen op een jarenlange gedegen ervaring in de vertaalwereld en heeft door de jaren heen dan ook een uitgebreid netwerk van kwaliteitsvertalers opgebouwd.

PlusQuam is een ideale partner voor het bedrijfsleven. Waarom?

  • Kwaliteit – Het is voor ons vanzelfsprekend dat u een goede tekst wenst te ontvangen met een goede spelling, grammatica en terminologie. Wij werken daarom uitsluitend met moedertaalsprekers met minimaal 5-10 jaren vertaalervaring. Hierdoor verzekeren wij u van het feit dat een professional met verstand van zaken uw vertaling maakt. Wanneer wij vragen/opmerkingen hebben terwijl wij bezig zijn met uw vertaling, worden deze tijdig, helder en overzichtelijk naar u gecommuniceerd.
  • Voordelig – Wij bieden gunstigere prijzen dan concurrerende vertaalbureaus. Hoe dat komt? Wij zijn in staat onze overheadkosten laag te houden en berekenen geen overbodige spoedtoeslagen.
  • Snel – Door het grote netwerk zijn wij in staat u altijd snel van dienst te zijn. Onze vertalers verwerken dagelijks ongeveer 2.500 woorden per dag. Wanneer dit niet snel genoeg is, zoeken we samen met u naar een oplossing.
  • Flexibel – Wij richten ons niet op één taal. Integendeel, wij kunnen u van dienst zijn met meerdere talen tegelijk.

 Meer weten over de voordelen van PlusQuam? Neem dan contact met ons op!

Like ons op Facebook

Contactgegevens

 PlusQuam
      Liesbergerhout 1
      3845 HS Harderwijk
 
 +31 6 51 91 70 44
 
  info@plusquam.nl
 

Back to Top