Diensten

 • Lokalisatie

  Vertalen is het omzetten van informatie naar andere talen. Bij PlusQuam gaan we met lokalisatie nog een stap verder: het eindproduct wordt volledig afgestemd op de markt waarvoor het bestemd is.

  Read more
 • Desktop Publishing

  De opmaak van uw marketingbrochures of technische documentatie in de doeltaal is de laatste stap in het proces. Deze belangrijke stap vereist specialistische kennis op het gebied van bijvoorbeeld karaktersets, fonts en afbreekroutines.

  Read more
 • Consultancy

  Door de veelvoud van mogelijkheden bij het opzetten van meertalige documentatieontwikkeling is het maken van de juiste keuzes zeer belangrijk. Logisch dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet.

  Read more
 • Terminologiebeheer

  Gebruikt uw organisatie specifieke begrippen of vakjargon? PlusQuam helpt bij het in kaart brengen, omschrijven en vertalen van terminologie en draagt er zorg voor dat de goedgekeurde vertalingen consistent worden toegepast.

  Read more
 • Tekstredactie

  Uw brontekst al gereed, maar nog niet geschikt voor publicatie? Naast vertalingen biedt PlusQuam ook tekstredactie aan. Denk aan offertes, jaarverslagen, bronteksten voor een (nog te vertalen) website, studiemateriaal (readers).

  Read more

Like ons op Facebook

Contactgegevens

 PlusQuam
      Liesbergerhout 1
      3845 HS Harderwijk
 
 +31 6 51 91 70 44
 
  info@plusquam.nl
 

Back to Top